top of page
  • Instagram
  • Facebook

FRAGT OG FORSENDELSE

Pakker til Danmark sendes med DAO, PostNord eller BRING. Priser:

  • Levering til nærmeste DAO pakkeshop: 35-39 kr. Leveringstid 1-4 dage 

  • Hjemmelevering (DAO el. BRING): 39-79. Leveringstid 1-4 dage.   

  • Fri fragt ved køber over 340 kr. Kun gældende ved levering i Danmark og til nærmeste pakkeshop.

  • Dag-til-dag levering med PostNord (Posthus/pakkeboks): leveres næste dag (ti-lør) forudsat vi modtager bestillingen inden kl.11.00 man-fre. Pris regnes ved kassen

*Ordre modtaget efter kl.11 eller i weekenden/helligdage vil muligvis først blive afsendt efterfølgende hverdag. Jf. DAO's bestemmelser, er leveringstiden 1-4 dage. Læs mere. Bemærk: I ferieperioder, spidsbelastede perioder, ved akut sygdom i vores pakkeri, ved interne pakkehåndteringsproblemer hos DAO og/eller PostNord og lignende kan længere leveringstid forekomme.

Track & Trace

Du vil altid få tildelt et sporingsnummer, så du kan følge din pakke. 

HH Bolcher ApS
CVR: 41445998
Udklitvej 31
9690 Fjerritslev
Danmark
E-mail: salg@hhreklamebolcher.dk
Telefon: +45 28 93 29 72
 

 

SÅDAN HANDLER DU HOS OS
For at foretage et køb på reklamebolcher.info skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer, du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. 

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.


Når du handler hos os indgås aftaler på dansk.
Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på vores hjemmeside.


Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til salg@hhreklamebolcher.dk

BETALING 
Følgende kort kan anvendes:


Visa/Dankort, Visa, Mastercard, og American Express.

Der tages ikke gebyr ved betaling på reklamebolcher.info. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra reklamebolcher.info. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel – dog ikke efter et køb er realiseret.

RETURRET
reklamebolcher.info yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du;

  1. Har modtaget din vare på din adresse eller i den tildelte pakkeshop

  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til salg@hhreklamebolcher.dk / +45 28932972. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du kan heller ikke fortryde ved at undlade afhentning hos din pakkeshop inden for 14 dage. 

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret. Hvis varen er åbnet,  betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
HH Bolcher ApS
Att: Kundeservice
Udklitvej 31
9690 Fjerritslev
Danmark 

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse (inden for 14 dage). 

Har du ikke afhentet din pakke hos pakkeshoppen?

Har du fået dine varer leveret til en pakkeshop, og afhenter du dem ikke inden for tidsfristen på 14 dage, vil de automatisk blive sendt retur til os. Du mister det fulde købsbeløb, hvis du har overskredet og ikke benyttet dig af din fortrydelsesret, jf. afsnittet om 14 dages fuld returret. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb inden for tidsfristen, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage (dog ikke leveringsomkostningerne). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Værdiforringelsen vurderes, når vi modtager varerne retur. 


Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet for varerne (ikke leveringsomkostningerne) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONER
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes i den forbindelse kontakte os på salg@hhreklamebolcher.dk

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
HH Bolcher ApS
Att: Kundeservice
Udklitvej 31

9690 Fjerritslev
Danmark 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:


Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PERSONDATAPOLITIK

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (perondatapolitik)

 

For at kunne handle på fribolshop.com har vi brug for følgende oplysninger: 


Navn
Adresse
Telefonnummer
Email-adresse

 

Vi foretager registreringen af ovenstående oplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne sikre dig en sporbar forsendelse. 

Personoplysningerne registreres hos HH Bolcher ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger, der præcis indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til reklamebolcher.info videregives således på ingen måde til tredjemand.

Som registreret hos HH Bolcher ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

 

Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HH Bolcher ApS via e-mail salg@hhreklamebolcher.dk


Personoplysninger kan lagres og behandles internt i virksomheden, herunder Han HH Bolcher ApS. Oplysninger kan videregives til udvalgte og betroede tredjeparter til at udføre ordrer, herunder betalingsforarbejdning og forsendelse af varer eller levering af andre tjenester, herunder administration, klager og returneringer. Desuden kan personoplysninger videregives til de rette myndigheder i tilfælde af misbrug eller ved en strafferetlig sag.

Vi sælger under ingen omstændigheder vores kunders data.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@hhreklamebolcher.dk

Anker 1
bottom of page