top of page

HØJ KVALITET

Vores bolcher og indpakning er allerhøjeste kvalitet. Vi koger og pakker alle bolcher selv og går ikke på kompromis med kvaliteten – hverken når det kommer til smag eller udseende.

FLEST INDPAKKEDE BOLCHER PR. KILO

Hos os svarer 10kg til hele 3.100 enkeltindpakkede bolcher. Det betyder, at du får flere bolcher end hos mange andre producenter – og til en lav stykpris på ganske få øre.

LANG HOLDBARHED

Vores bolcher har en holdbarhed på minimum 2 år ved korrekt opbevaring. De bedste betingelser er at opbevare dem tørt, køligt og i lufttætte beholdere.

SAMMENSÆT EGET SMAGSMIX 

Vores bolcher fås i et hav af smagsvarianter. Men vi ved, det kan være svært at vælge én. Derfor er du heller ikke forpligtet til at få 10kg af den samme smagsvariant.

GENANVENDELIG/KOMPOSTERBAR INDPAKNING

Vi tilbyder både en firkantet flowindpakning i genanvendelig plast og en twistindpakning lavet af komposterbar cellofan. Små, søde og eksklusive løsninger.

GRATIS, VISUELT OPLÆG

Indhent en pris og få samtidigt tilsendt et visuelt oplæg, hvor I kan se løsningerne med jeres logo på. Hvis vi ikke selv kan få adgang til jeres logo – f.eks. via en hjemmeside – er I velkomne til at sende det direkte til os på salg@hhreklamebolcher.dk.

 

YDERLIGERE PAKNING

Få jeres enkeltindpakkede bolcher leveret i løsvægt i kasser eller få dem pakket yderligere ind – f.eks. i små, klare og genanvendelige plastposer (minimum 6 bolcher/pose).

Vi pakker også bolcherne i andre emballager. Poser, dåser, displaykasser – eller måske en emballage, I selv har fundet? Spørg for yderligere information.

Følg med

  • Facebook
  • Instagram

Information

Kontakt

HH Bolcher ApS

Udklitvej 31

9690 Fjerritslev

CVR: 41445998

+45 28 93 29 72

salg@hhreklamebolcher.dk

bottom of page