top of page

HØJ KVALITET

Bolcher såvel som indpakning er allerhøjeste kvalitet. Vi koger og pakker alle bolcher selv og går ikke på kompromis med kvaliteten – hverken hvad indpakningen eller bolchet angår. 

FLEST INDPAKKEDE BOLCHER PR. KILO

10kg bolcher svarer hos os til hele 3.400 enkeltindpakkede bolcher og får derved stykprisen ned i ganske få øre i forhold til mange andre producenter. 

LANG HOLDBARHED

Vores bolcher har en holdbarhed på minimum 2 år ved korrekt opbevaring. 

SAMMENSÆT EGET SMAGSMIX 

Vi har et hav af smagsvarianter og vores lager varierer fra uge til uge. Hos os er du ikke forpligtet til at få 10kg af den samme smagsvariant – det ville næsten være kedeligt? Vi elsker mix!

GENANVENDELIG/KOMPOSTERBAR INDPAKNING

Vi tilbyder både en genanvendelig, firkantet flow-indpakning og en komposterbar twistet indpakning lavet af naturproduktet cellofan. Små, søde og eksklusive løsninger. 

GRATIS, VISUELT OPLÆG

Indhent en pris og få samtidigt tilsendt et visuelt oplæg, hvor I kan se løsningerne med jeres logo på. Hvis ikke vi selv kan få adgang til jeres logo via fx en hjemmeside, er I velkomne til at sende det direkte til os på salg@hhreklamebolcher.dk.

 

YDERLIGERE PAKNING

Få jeres enkeltindpakkede bolcher leveret løsvægt i kasser eller få dem pakket yderligere ind i fx små, klare poser – min. 6 bolcher/pose (genanvendelig plast).

Vi pakker også bolcherne i andre emballager. Poser, dåser, displaykasser – eller måske en emballage, I selv har fundet? Spørg for yderligere info.

Følg med

  • Facebook
  • Instagram

Handelsbetingelser

Kontakt os

© 2023 af Fribol/HH Bolcher ApS CVR 41 44 59 98

bottom of page